Feyenoord HandbalRespect, zorg en inzet voor elkaar!

Nieuwsberichten - Uitnodiging ALV 21-11-2019

Geschatte leestijd 1 minuut

Beste leden, ouders en relaties,

Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze gaat plaats vinden op donderdag 21 november om 19:30 in de kantine van Sporthal de Wielewaal. 

Zoals altijd is het van groot belang dat er veel mensen aanwezig zijn om belangrijke besluiten te nemen. Dit jaar is dat niet anders. Er staan een aantal belangrijke zaken op het programma. Kom dus allemaal naar deze belangrijke avond!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering komt de beoogde nieuwe bestuurs- en overlegstructuur aan de orde. Een van de grote noden momenteel binnen het nieuw te vormen bestuur is de aanwezigheid van een secretaris. WIJ ZIJN DUS NAARSTIG ONDER DE LEDEN EN OUDERS VAN (JEUGD)LEDEN OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE SECRETARIS (M/V)! Uiteraard is het ook goed mogelijk deze functie als deeltaak met iemand anders uit te voeren. Denk allen eens na of je geschikt bent voor deze (deel)functie en een overzichtelijk maar belangrijk steentje wilt bijdragen aan het reilen en zeilen van onze waardevolle en oergezellige club. Zet je kracht, kwaliteit en enthousiasme in voor onze vernieuwende vereniging en draag bij aan het plezier voor ieder lid van Feyenoord Handbal.

Met sportieve groet,

Het bestuur van Feyenoord Handbal